Φέτος μπορούν να πετύχουν το μεγάλο τους στόχο!

Τα Χανιά αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα μετά από 318 ημέρες, κόντρα στον Λεβαδειακό και το αποτέλεσμα μόνο ικανοποίηση μπορεί να φέρνει στην ομάδα, για τη συνέχεια που πρόκειται να ακολουθήσει.

Οι Κρητικοί μέχρι και το 76ο λεπτό κρατούσαν τη νίκη στα «χέρια» τους απέναντι σε μία δύσκολη έδρα και μία καλή ομάδα, ωστόσο η ισοπαλία στο τέλος ίσως και να τους στενοχωρεί με βάση την απόδοση τους στο παιχνίδι, καθώς υπήρξαν δύο ευκαιρίες (το χαμένο πέναλτι του Διαμαντόπουλου και το σουτ του Βρεττού στις καθυστερήσεις) που θα μπορούσαν να δώσουν με το… καλημέρα στο πρωτάθλημα, τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Αυτό το παιχνίδι μόνο κέρδος είναι για τα Χανιά, γιατί όχι μόνο έκανε ένα καλό παιχνίδι δεδομένου ότι υπήρξε μία τόσο μεγάλη αποχή από τα γήπεδα, είχε σταθερότητα και ψυχραιμία στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού απέναντι στο Λεβαδειακό, ο οποίος είναι μία ομάδα που δείχνει να είναι από αυτές που θα διεκδικήσει την άνοδο.

Παράλληλα, ο Λεβαδειακός ήταν ένα… σκαλοπάτι πιο πάνω από τα Χανιά στο βαθμό ετοιμότητας, καθώς είχε αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο πρώτη φορά, στη νίκη με 0-2 του Καραϊσκάκη, εν αντιθέσει με τους Κρητικούς που το πρώτο τους παιχνίδι με την Δόξα Δράμας αναβλήθηκε και έπρεπε να περιμένουν λίγες ημέρες ακόμα για την πρεμιέρα τους. Αυτό φυσικά δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο καθώς οι παίκτες των Χανίων βγήκαν δυναμικά στο γήπεδο και είχαν και εξαιρετική κυκλοφορία μπάλας, κάνοντας ένα πολύ καλό ματς.

Τα τελευταία χρόνια τα Χανιά βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της κατηγορίας, διεκδικώντας την άνοδο. Πέρυσι έφτασε πολύ κοντά στο να το πετύχει όμως για λίγο δεν τα κατάφερε. Φέτος μοιάζει να είναι η χρονιά της και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο και να αρχίσουν να συνηθίζουν πάλι το πώς είναι να αγωνίζεσαι, κάτι που αν γίνει, αναμένεται να κάνουν… υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα και στο τέλος να πανηγυρίσουν την άνοδο που τόσο ποθούν, στα «σαλόνια» της Super League 1.