Βρέθηκε στο Ηράκλειο ο Νορβηγός που αναζητούνταν για τη δολοφονία της 55χρονης!

Εντοπίστηκε το απόγευμα στα Λινοπεράματα του Ηρακλείου ο Νορβηγός που αναζητούνταν για τη δολοφονία της 54χρονης  στα Μεσκλά των Χανίων.

Ο Νορβηγός με τον οποίο συζούσε η άτυχη γυναίκα και ο οποίος αναζητείτο από το μεσημέρι της Κυριακής, εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο της 54χρονης γυναίκας στα Λινοπεράματα και αναμένεται να προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο 48χρονος εντοπίστηκε από την Άμεση Δράση Ηρακλείου. Πιθανολογείται ότι τον αναγνώρισαν πολίτες που βρισκόταν στην περιοχή και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 48χρονος Νορβηγός, δεν προέβαλε αντίσταση κατά την σύλληψη του.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου θα κρατηθεί προκειμένου το πρωί της Τετάρτης να μεταφερθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Υπενθυμίζεται πως η 54χρονη βρέθηκε άγρια δολοφονημένη με μαχαίρι το πρωί της Κυριακής μέσα στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι στα Μεσκλά του δήμου Πλατανιά.

Ο Νορβηγός, με τον οποίο η άτυχη γυναίκα συζούσε τους τελευταίους μήνες, είχε διαφύγει με το αυτοκίνητο της.

 Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Την ίδια στιγμή, το πόρισμα του ιατροδικαστή Κρήτης Σταμάτη Μπελιβάνη από την ολοκλήρωση της νεκροψίας νεκροτομής στη σορό της άτυχης γυναίκας, αργά χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σοκάρει.

Η γυναίκα δολοφονήθηκε βραδινές ώρες της Τετάρτης ή μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης – σύμφωνα με το γαστρικό περιεχόμενο – και αιτία θανάτου είναι η καταπληξία ή σοκ που προήλθε από την απώλεια αίματος.

Έφερε 14 κακώσεις από μαχαίρι

Το θύμα έφερε δεκατέσσερις κακώσεις από νύσσον τέμνων όργανο (μαχαίρι) τραχηλικά, αυχενικά, προσώπου καθώς και μια κάκωση αριστερά μασχαλιαία. Από τις δεκατέσσερις κακώσεις, οι οκτώ ήταν τραύματα – τομής και οι έξι εκδορές, ενώ από τα οκτώ τραύματα – τομής, μόνο μία ήταν θανατηφόρα, στη δεξιά, πλάγια τραχηλική χώρα η οποία επέφερε ρήξη της δεξιάς καρωτίδας με αποτέλεσμα τη μεγάλη απώλεια αίματος και τον θάνατο.

Από την πρώτη στιγμή ο ιατροδικαστής Κρήτης κ. Σταμάτης Μπελιβάνης έκανε λόγω για ανθρωποκτονία καθώς διαπίστωσε ότι το θύμα «έφερε κακώσεις από τέμνων όργανο στην πρόσθια και στις πλάγιες τραχηλικές χώρες».