Γ. Κενδριστάκης: «Να πανηγυρίσω την άνοδο με τον ΠΑΟΚ»

Στο γεγονός πως πέρυσι δεν κατάφερε να «πανηγυρίσει» την άνοδο με τη φανέλα του Ατρομήτου Πειραιά, κάτι που επιδιώκει φέτος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στάθηκε ιδιαίτερα σε δηλώσεις του στο Grandsport.gr, ο Γιάννης Κενδριστάκης

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε πέρυσι στο τοπικό πρωτάθλημα Αθήνας με την φανέλα του Ατρομήτου Πειραιά, μίλησε για την ομάδα της «πρωτεύουσας» πλέκοντας το εγκώμιο για τους ανθρώπους της, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του να αποχωρήσει και να επιστρέψει στο Ηράκλειο, τονίζοντας πως αυτό το επέλεξε… έλεω κορωνοϊού.

Όσο αναφορά τον ΠΑΟΚ τώρα, τόνισε πως επέλεξε να αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» λόγω των πρωταγωνιστικών του, στόχων.

Αρχικά, για τον Ατρόμητο Πειραιά, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν τη περυσινή περίοδο, ανέφερε: «ο Ατρόμητος Πειραιά για εμένα ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία. Μία ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό αλλά δυστυχώς δ εν καταφέραμε να την επαναφέρουμε στις εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα του Πειραιά, έχει ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και ήταν πάντα και σε όλα δίπλα μας.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα διότι ένιωσα ότι ήμουν στο σπίτι μου και δεν μου έλειψε τίποτα. Εύχομαι φέτος σε όλα τα παιδιά του Ατρομήτου, την διοίκηση και τον προπονητή, να καταφέρουν να ανεβάσουν την ομάδα στη Γ Εθνική, διότι δεν αξίζει σε μία τέτοια ομάδα, να αγωνίζεται στο τοπικό και μακάρι να ξανασυναντηθούμε σύντομα».

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο και να επιστρέψει στο Ηράκλειο, τόνισε: «εν μέσω κορωνοϊού και όλης της κατάστασης που είχε διαμορφωθεί, επέλεξε να επιστρέψω στο Ηράκλειο, διότι εδώ είναι καλύτερα τα πράγματα συγκριτικά με την Αθήνα. Προτίμησα να γυρίσω στο σπίτι μου, προς αποφυγήν οποιαδήποτε δύσκολης κατάστασης.

Μακάρι η φετινή χρονιά να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα, να έχουμε όλοι την υγεία μας και του χρόνου θα δω εάν θα επιστρέψω στην Αθήνα και πάλι, αν και το σκέφτομαι ήδη, πότε και πως θα επιστρέψω».

Για τον ΠΑΟ Κρουσώνα, την φανέλα του οποίου θα φοράει φέτος, ανέφερε: «επέλεξα τον ΠΑΟΚ διότι είναι μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Το έζησα και πέρυσι με τον Ατρόμητο και μου αρέσει η ομάδα που αγωνίζομαι να έχει ξεκάθαρους στόχους.

Όπως ανέφερα και νωρίτερα, πέρυσι δεν κατάφερα να πανηγυρίσω την άνοδο, μακάρι να μπορέσω φέτος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει άτομα στη διοίκηση που είναι καθημερινά κοντά μας και το κλίμα είναι εξαιρετικό. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία αρχικά και να είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».