ΣΔΠΗ προς ΕΠΣΗ: «Λύστε πρώτα τα προβλήματα σας και μετά ζητήστε από τον κ. Κλάτενμπεργκ να μας μαλώσει»

Η κόντρα ανάμεσα σε Σύνδεσμο Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Ηρακλείου και ΕΠΣΗ… καλά κρατεί, με τον ΣΔΠΗ, να στέλνει με επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, την απάντηση της στην επιστολή που έστειλε η ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η επιστολή του ΣΔΠΗ: «Η ΕΠΣΗ και ο πρόεδρος της, έδειξε τα γρήγορα αντανακλαστικά τους, στις δήθεν «Συκοφαντίες» που υποτίθεται ότι εξαπολύει ο ΣΔΠΗ εναντίον του και αρκέστηκε σε μια μακροσκελή ανακοίνωση δίχως νόημα και δίχως να εστιάζει στο πραγματικό πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από την έλλειψη νέων διαιτητών στο Ηράκλειο και την συνεχή υποβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας, του οποίου την αρμοδιότητα έχει η ΕΠΣΗ που ηγείται ο κ. Τζώρτζογλου και η Επιτροπή Διαιτησίας. Θέλοντας, να κρύψει τα προβλήματα κάτω από το χαλί έκανε αυτό που ξέρει καλά: συνεχώς να πετάει λάσπη, να διασύρει ανθρώπους, να σπιλώνει υπολείψεις και να υποβαθμίζει το έργο που έχουν διατελέσει αυτοί οι άνθρωποι στο χώρο της διαιτησίας.

Με τον τρόπο αυτό, για άλλη μια φορά, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο του ποδοσφαίρου από τα πραγματικά προβλήματα του χώρου, για τα οποία είναι 100% υπεύθυνοι.
Εμείς, δεν είμαστε ούτε δικηγόροι ούτε εκπρόσωποι του κ. Κουκουλάκη. Εξάλλου δεν έχει ανάγκη γιατί, στην δικαιοσύνη που αναγκάστηκε να απευθυνθεί, μέχρι τώρα δικαιώνεται πανηγυρικά και θα υπάρξει και συνέχεια… Εμείς απλώς δημοσιεύουμε την πραγματικότητα, όπως ακριβώς είναι και λένε ακόμη και οι πέτρες στο Ηράκλειο και σε όλη την Ελλάδα και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.
Αλήθεια μπορείτε να μας πείτε αν και πόσα χρήματα έχετε εισπράξει από τον Κο Μ. Κουκουλάκη;

Όσον αφορά το γραμματέα μας, κ. Μαστορίδη, τι ακριβώς εννοείτε ότι δεν έχει τα απαραίτητα τυπικά προσόντα; Αναφέρετε τα στοιχεία που έχετε διαφορετικά σταματήστε τις συκοφαντίες.
Εσείς, αντίθετα, ορίζετε ανθρώπους σαν τον κ. Χανιωτάκη στην ΕΔ/ΕΠΣΗ που δεν έχουν τα προσόντα που ορίζει ο κανονισμός αφού δεν είναι πιστοποιημένος
Η προσωποκεντρική ΕΠΣΗ χαρακτηρίζεται από έλλειψη ψυχραιμίας και περίσσευμα εμπάθειας προς όποιον είναι φίλος με τον κ. Κουκουλάκη.

Λύστε πρώτα τα προβλήματά σας και μετά ζητήστε από τον κ. Mark Clattenburg να μας μαλώσει.
Προβλήματα όπως:

— Η ανεπάρκεια της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΗ που είναι πλήρως αποκομμένη από όλα τα στελέχη που υπηρετούν για χρόνια την διαιτησία στο Ηράκλειο (αγώνες χωρίς παρατηρητές κλπ). Πέστε στον κόσμο να ξέρει γιατί έχετε αποκόψει από τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες τους εθνικούς Εκπαιδευτές κ.κ Μαστορίδη Αναστάσιο. , Γαρεφαλάκη Μιχαήλ, και τον τοπικό Εκπαιδευτή κ. Κοκκινάκη Βασίλη.
— Η έλλειψη διαιτητών, (είτε νέων είτε παλαιότερων που σταματάνε διότι τους κάνατε να μισούν αυτό που αγάπησαν). Εκφράσεις τύπου «Σάπιες ψυχές – μυαλά υποταγμένα – ανθρωπάκια κομπλεξικά – φθονερά – ηθικά ξεπεσμένα – υποταγμένα μικρά ανθρωποειδή» με τις οποίες στολίζει ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ τους διαιτητές της ένωσής του, δεν βοηθούν καθόλου.
— Η μη ανταποδοτικότητα των χιλιάδων ευρώ από τα ποσοστά που παίρνατε τόσα χρόνια από τους διαιτητές, αφήνοντας απλήρωτο ακόμη και τον προηγούμενο προπονητή που αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεργασία σας.
— Αχρείαστα έξοδα, αφού, για ένα σας καπρίτσιο, σταματήσατε τα μαθήματα στα γραφεία του ΣΔΠΗ (που έχει όλα τα σύγχρονα μέσα για την εκπαίδευση των διαιτητών) και αντί για την ΔΩΡΕΑΝ αίθουσα που παρείχε ο ΣΔΠΗ στους διαιτητές, πληρώνετε από τον ιδρώτα τους αίθουσα ξενοδοχείου κάθε Δευτέρα.
— Τα χρήματα που χρωστάτε στους διαιτητές πάνω από 10 χρόνια από την αείμνηστη Γ΄ Τοπική κατηγορία, (τότε είχε αναλάβει το εξοδολόγιο η ΕΠΣΗ, ενώ τώρα την καταργήσατε εν μια νυκτί για να ξεχαστεί όλο αυτό).

Ζητάτε εφαρμογή του κανονισμού και τον παραβιάζετε οι ίδιοι βαπτίζοντας το κρέας, ψάρι. Ο νέος κανονισμός κατάργησε τα ποσοστά που έδιναν οι διαιτητές από την αμοιβή τους σε κάθε αγώνα. Ξέρει ο κ. Mark Clattenburg ότι η ΕΠΣ Ηρακλείου βάπτισε τα ποσοστά «τέλη εκπαίδευσης διαιτητών» και συνεχίζει να τα εισπράττει;
Πρόεδρε της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου, το Ηράκλειο είναι μικρό και γνωρίζει. Με ανακοινώσεις του τύπου: «κ. Mark Clattenburg πες τους να μην μιλάνε γιατί με ενοχλούν», δεν βγάζετε τίποτα.
Η λύση, αν αγαπάτε όπως λέτε το ποδόσφαιρο, είναι ή γενική επιστράτευση με όσους ρομαντικούς έμειναν για να ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες μας, ή παραιτηθείτε κ. Τζώρτζογλου, αφού πλέον έχετε χάσει πλήρως τον έλεγχο.

Εσείς έχετε προς το παρόν το μαχαίρι και το καρπούζι γι’ αυτό κόψτε το όσο είναι καιρός γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει καρπούζι ούτε για δείγμα.
Από το ΔΣ / ΣΔΠΗ».