Π. Τσιριμπής για τα λεφτά του στοιχήματος: «Δώστε πρώτα το εναπομείναν 60% και μετά απαιτήστε νόμους»

Για τα λεφτά του στοιχήματος από την περυσινή χρονιά μίλησε στα ΜΜΕ ο Παναγιώτης Τσιριμπής.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, ζητάει από τον Υφυπουργό Αθλητισμού να δοθεί το 60% των χρημάτων που έχουν απομείνει από πέρυσι και στην συνέχεια να απαιτεί  νέους νόμους.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο περιστατικό της Ζακύνθου, η οποία όπως τονίζει ο ίδιος συμμετείχε στο πρωτάθλημα μέσα από τα δικαστήρια και όχι από την ΕΕΑ.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Τσιριμπής ανέφερε«Μετά την ανακοίνωση της Super League 2, η οποία λέει ότι για την χρονιά 2021-22 μας δόθηκε το 40%, μην κάνετε τους ήρωες ότι δίνετε λεφτά καινούργια στον Αθλητισμό και δη στην Super League 2 όπου βρίσκεται η ομάδα μου ο Ηρόδοτος, άρα βγείτε και πείτε την αλήθεια, που έχει πάει το άλλο 60%.

Κύριε Υφυπουργέ, επειδή μάθαμε ότι είπατε πως για να εισπραχθούν τα λεφτά θα πρέπει να έχει περάσει ένας σύλλογος από την ΕΕΑ, δώστε πρώτα το εναπομείναν 60% που έχε εισπράξει από τους Έλληνες φορολογούμενους που παίζουν στοίχημα και μετά απαιτήστε να έχετε νόμους αλλά να μην ξεχνάτε ότι και πέρυσι ήσασταν Υφυπουργός και η Ζάκυνθος μπήκε από δικαστήρια στο πρωτάθλημα και όχι από την ΕΕΑ.

Περιμένουμε να μας πείτε, που πήγε το υπόλοιπο 60%».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ