«Λευκή» ισοπαλία στο Θραψανό για Ανθεστίων και Ποσειδώνα

Σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι, Ανθεστίων και Ποσειδώνας ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Θραψανό! 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”234974″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”234974″]

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους, χωρίς την μεγάλη φάση, σε ένα παιχνίδι με αρκετό πάθος και από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Ο Ανθεστίων είχε μεγάλες ευκαιρίες με τους Χατζάκη, Τουρλάκη και δύο με τον Μπερνίκου, ενώ από την άλλη πλευρά και ο Ποσειδώνας θα μπορούσε να σκοράρει, με τους Καουκάκη και Μαραθιανό, με τον δεύτερο να πετυχαίνει γκολ, που ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν για τον Ποσειδώνα, με τον Παππά με δυνατό σουτ να σημαδεύει το δοκάρι του Κασσωτάκη, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε και στις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό, σε μια δυνατή αναμέτρηση.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”234974″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...