Μοίρασε…αγάπη στην Ενορία Αγίου Γεωργίου ο Πόρος!

Δίπλα στην κοινωνία και στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη είναι ο Πόρος καθώς μοίρασε….έσοδα από τις πωλήσεις λαδιού στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Πόρου αναφέρει: «Δίπλα στην κοινωνία και στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη είναι “μπλε”, παίζοντας… μεγάλη μπάλα και εκτός γηπέδων!. Έδωσαν αγάπη και όλες τις πωλήσεις από το λάδι στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου ο Πόρος. Αντιπροσωπεία της ομάδας με επικεφαλή τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη και συνοδευόμενος από τα μέλη της διοίκησης Αλέξανδρο Φουκαράκη, Ζαχαρία Πανταλό και τον φροντιστή Σωτήρη Δημητρόπουλο παρέδωσε την Παρασκευή το πρωί (15/01) τα έσοδα για το συσσίτιο της Ενορίας στους πάτερ Μιχάλη και Αντώνη. Ο πάτερ Μιχάλης και ο πάτερ Αντώνης ευχαρίστησαν τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη και τη διοίκηση του Πόρου για την πρωτοβουλία ανθρωπιάς που πήραν και διεκπεραίωσαν με τον πάτερ Αντώνη να κάνει λόγο για τους… μάγους με τα δώρα από τον Πόρο!  Ευχαριστώντας τους ανθρώπους της ομάδας για τη νέα κίνηση αγάπης και τη συνεχή στήριξη προς την Ενορία του Αγίου Γεωργίου και ευχόμενος στον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη, στη διοίκηση και στα μέλη του Πόρου υγεία, δύναμη και χαρές το 2021.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την πρωτοβουλία ανθρωπιάς των “μπλε” την Παρασκευή το πρωί (15/01) στο συσσίτιο της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου στον Πόρο:

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content