Μοιράστηκαν βαθμούς Ζαρός και Δίας

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν στο γήπεδο του Ζαρού, η ομώνυμη ομάδα και ο Δίας για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”221682″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”221682″]

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 20’ με τον Κυπαράκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ένα πέναλτι που το κέρδισε ο Δίας μετά από σουτ του Μπλεμένου που βρήκε σε χέρι αμυντικού.

Ο Ζαρός αντέδρασε, έχασε ευκαιρίες, σημαντικές, ψάχνοντας την ισοφάριση, μία ισοφάριση που ήρθε στο 85’ με τον Ρομπάκη να κάνει το 1-1, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Καρούζος σημαδεύει το δοκάρι, μη μπορώντας να βρει δίχτυα και να κάνει την ανατροπή.

Αξίζει να αναφερθεί πως αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Στέλιου Αλνασάν στην άκρη του πάγκου του Δία, καθώς ο ίδιος αποχωρεί για την Ιρλανδία, όπου θα διαμένει μόνιμα από ‘δω και στο εξής με τους ανθρώπους του Δία να τον ευχαριστούν και να του εύχονται τα καλύτερα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”221682″]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...