Ο φοβερός Σπανός κράτησε όρθια την ΑΕΚ!

Ο τρομερός Σπανός κράτησε όρθια την ΑΕΚ, με τον ΠΟΑ να χάνει δύο πολύτιμες βαθμούς στη προσπάθεια που κάνει στη «μάχη» του τίτλου.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”234964″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”234964″]

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, με τον ΠΟΑ να διαμαρτύρεται έντονα για πέναλτι πάνω στον Ρουμπάκη, με τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται». Η ΑΕΚ από την πλευρά της ήταν απειλητική, χωρίς ωστόσο να έχει τη μεγάλη ευκαιρία. Ο ΠΟΑ είχε καλές στιγμές με Ρουμπάκη, Παπασπύρο και Καϊμακαμούδη, με τον Σπανό και στις τρεις περιπτώσεις να δείχνει τα αντανακλαστικά του.

Στο 38′ ο ΠΟΑ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καϊμακαμούδη, ωστόσο ο εκπληκτικός στο ματς Σπανός με τρομερή επέμβαση «νίκησε» τον επιθετικό του ΠΟΑ, κρατώντας το 0-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Ντελία, με τον ΠΟΑ να απαντάει στο 64΄με κεφαλιά του Λουμπάκη! Ο ΠΟΑ στη συνέχεια είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο ο Σπανός έδειξε ξανά τα αντανακλαστικά του στις προσπάθειες των Ρουμπάκη και Παπασπύρου.

Η ΑΕΚ είχε και εκείνη τις στιγμές της με τους Φρόκου και Κοζορώνη, ωστόσο το 1-1 μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε, με τον ΠΟΑ να χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς στη «μάχη» του τίτλου.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”234964″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P