Ο φοβερός Σπανός κράτησε όρθια την ΑΕΚ!

Ο τρομερός Σπανός κράτησε όρθια την ΑΕΚ, με τον ΠΟΑ να χάνει δύο πολύτιμες βαθμούς στη προσπάθεια που κάνει στη «μάχη» του τίτλου.

08/01/2023 15:00
Α1 ΕΠΣΗ - 13η αγωνιστική - 2022-23

Στατιστικά παίκτη

Ντελία Αράντο ΓΚΟΛ 60'    
    64' ΓΚΟΛ Λουμπάκης Νίκος

ADVERTISING

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, με τον ΠΟΑ να διαμαρτύρεται έντονα για πέναλτι πάνω στον Ρουμπάκη, με τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται». Η ΑΕΚ από την πλευρά της ήταν απειλητική, χωρίς ωστόσο να έχει τη μεγάλη ευκαιρία. Ο ΠΟΑ είχε καλές στιγμές με Ρουμπάκη, Παπασπύρο και Καϊμακαμούδη, με τον Σπανό και στις τρεις περιπτώσεις να δείχνει τα αντανακλαστικά του.

Στο 38′ ο ΠΟΑ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καϊμακαμούδη, ωστόσο ο εκπληκτικός στο ματς Σπανός με τρομερή επέμβαση «νίκησε» τον επιθετικό του ΠΟΑ, κρατώντας το 0-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Ντελία, με τον ΠΟΑ να απαντάει στο 64΄με κεφαλιά του Λουμπάκη! Ο ΠΟΑ στη συνέχεια είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο ο Σπανός έδειξε ξανά τα αντανακλαστικά του στις προσπάθειες των Ρουμπάκη και Παπασπύρου.

ADVERTISING

Η ΑΕΚ είχε και εκείνη τις στιγμές της με τους Φρόκου και Κοζορώνη, ωστόσο το 1-1 μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε, με τον ΠΟΑ να χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς στη «μάχη» του τίτλου.

Αλλαγές

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
75'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
75'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
78'
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
70'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ