Με «σούπερ» Γαλανάκη συνεχίζει αήττητη η Γαρίπα!

Ούτε οι Ελπίδες μπόρεσαν να σταματήσουν το εξαιρετικό ξεκίνημα της Γαρίπας, η οποία επικράτησε με 3-0, έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γαλανάκη που σκόραρε δύο τέρματα.

08/01/2023 11:30
Β1 ΕΠΣΗ - 8η αγωνιστική - 2022-23

ADVERTISING

Ιδιαίτερα καλό ήταν το ξεκίνημα στο παιχνίδι στο γήπεδο Περιφέρειας – Πανεπιστημίου, με την Γαρίπα να παίρνει την κατοχή της μπάλας και τις Ελπίδες να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να χτυπήσουν την αντίπαλη εστία.

Η ομάδα του Δημήτρη Λουλουδάκη, όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοση της και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Μανουσάκη, Αξιώτη και Πότσι, ωστόσο οι προσπάθειες σταμάτησαν στο δοκάρι.

Η πίεση αυτή απέφερε καρπούς στο 27’ με τον Γαλανάκη να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και να καταφέρνει να κάνει το 1-0.

ADVERTISING

Η εικόνα του ματς ήταν ανάλογη, ωστόσο οι Ελπίδες σπατάλησαν τεράστια ευκαιρία για το 1-1 στο 42’ όμως η προσπάθεια του Σταυριανού σταμάτησε στο δοκάρι με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ανάλογη εικόνα, ωστόσο η Γαρίπα δεν μπορούσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ, ενώ και οι Ελπίδες στην κόντρα επίθεση σπατάλησαν ορισμένες καλές φάσεις για να φέρουν το ματς στα ίσα.

Στο τελευταίο 20λεπτό του παιχνιδιού η Γαρίπα πάτησε «γκάζι» εκμεταλλευόμενη και τις πολλές απουσίες των Ελπίδων και στο 75’ κατάφερε να κάνει το 2-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αξιώτη.

ADVERTISING

Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα ο Γαλανάκης και πάλι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 3-0 σφραγίζοντας ουσιαστικά ένα ακόμα… τρίποντο για την Γαρίπα στο φετινό πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και έτσι η Γαρίπα πηγαίνει αήττητη στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Θρίαμβο Αναλήψεως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ