Χωρίς Φρόκου και Αγριμάκη ο Πόρος – Επιστρέφει ο Πήλιος

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πόρου για το ματς με το Κερατσίνι το μεσημέρι της Κυριακής (08/01) στις 15:00, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Για το παιχνίδι της Κυριακής ο Γιάννης Χατζησεβαστός δεν θα υπολογίζει στον τιμωρημένο Φρόκου και τον τραυματία Αγριμάκη, ενώ επιστρέφει ο Πήλιος.

Το… μενού του Σαββάτου (07/01) στο «Ικάριο» είχε κορόιδο, τακτική και στημένες φάσεις.

ADVERTISING

Η ενημέρωση των «μπλε» αναφέρει: «Με πρωινή προπόνηση το Σάββατο (07/01) στο “Ικάριο” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι “μπλε” ενόψει Κερατσινίου το οποίο υποδέχονται την Κυριακή (08/01, 15:00) στο Μαρτινέγκο. Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε ο Πόρος με σύμμαχο τον κόσμο του Ηρακλείου!

Η ομάδα του Ηρακλείου έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο το 2022 και το ίδιο εντυπωσιακά θέλει να μπει και στο 2023. Στην προσπάθειά της αυτή χρειάζεται την συμπαράσταση των φιλάθλων της πόλης και του προαστίου, παίρνοντας έξτρα δύναμη από την εξεδρα.

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν τους ποδοσφαιριστές τους για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή, μαχητική και δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Ο έμπειρος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τον τιμωρημένο Κρίστιαν Φρρόκου (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ντέρμπι με τον Γιούχτα) και τον τραυματία Στέλιο Αγριμάκη.

ADVERTISING

Αντίθετα επιστρέφει ο Μπάμπης Πήλιος που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στις Αρχάνες. Το… μενού του Σαββάτου (07/01) στο “Ικάριο” είχε κορόιδο, τακτική και στημένες φάσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ