Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Bote, Κατσούρι και Ποζατζίδης!

Με πίστη για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Εργοτέλης ενόψει της δύσκολης πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2 κόντρα στον Ιωνικό.

Στα θετικά για το τεχνικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» είναι η επιστροφή των Bote, Κατσούρι και Ποζατζίδη στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, ωστόσο οι Σερλιδάκης και Σαρρής λόγων ενοχλήσεων ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Μπουρσέλης και Kwateng για μία ακόμα ημέρα.

Το δελτίο τύπου του Εργοτέλη αναφέρει: «Με πίστη για το καλύτερο και πολύ όρεξη για δουλειά συνεχίζει η ομάδα μας, την προετοιμασία της ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2, για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό (17/01, 14.00).

ADVERTISING

Οι "κιτρινόμαυροι" σήμερα προπονήθηκαν στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου, όπου μετά την προθέρμανση δούλεψαν πάνω στην υποομαδική επιθετική τακτική σε συνδυασμό με αμυντική μετάβαση.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σερβιλάκης και Σαρρής λόγω ενοχλήσεων ενώ αντίστοιχα στο ίδιο μοτίβο προπονήθηκαν για ακόμη μια μέρα οι Μπουρσέλης και Kwateng.

Απ' την άλλη, επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Bote, Κατσούρι και Ποζατζίδης που ενσωματώθηκαν σήμερα στο πρόγραμμα.

ADVERTISING

Για αύριο έχει προγραμματιστεί ξανά πρωινή προπόνηση (10.30)».