Καταιγιστικός και στα φιλικά ο Πόρος!

Φιλική νίκη με καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πάρει ο Πόρος επικρατώντας της Μινωικής με 7-1, σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο προπονητές ήθελαν να κρατήσουν τους παίκτες τους σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Γιάννης Χατζησεβαστός και Μπάμπης Ντάγκινης, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχαν έδωσαν φιλικό παιχνίδι, ώστε να «τσεκάρουν» τον αγωνιστικό ρυθμό της ομάδας τους αλλά και να δοκιμάσουν παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η Μινωική ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, ωστόσο ο Πόρος πριν βγει το ημίχρονο (η διάρκεια του ήταν 35 λεπτά), έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1 με τον Μέμμο.

ADVERTISING

Στην επανάληψη με το… καλημέρα ο Πόρος έκανε το 2-1, με τον Φρόκκου μετά από ωραία ασίστ του Μέμμου, ενώ τέσσερα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 44′ ο Μπάμπης έκοψε στον Μέμμο και αυτός με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-1.

Στο 50′ η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού σκόραρε και τέταρτο γκολ με τον Φρόκου να σουτάρει, την μπάλα να κοντράρει και τον Ξυλούρη που επωφελήθηκε από τις κόντρες να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Το πέμπτο γκολ για τον Πόρο ήρθε στο 52′ με τον Φρόκου, ενώ το 6-1, έγινε στο 62′ με τον Νάκα να πλασάρει μετά από ωραία ενέργεια του Μέμμου. Το τελικό 1-7 έβαλε ο κορυφαίος του γηπέδου. Πιο συγκεκριμένα ο Μέμμος με τρομερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αμπατζή για το 1-7. Να σημειωθεί πως στο 1-5 η Μινωική είχε δοκάρι με τον Πατσάκη.

ADVERTISING

Πορος: Ιατρακης, Νάκας, Καλαϊτζάκης (Μέμμος), Αυγουστάκης, Σημαιάκης, Μαγάκης, Μεχμετάϊ, Φρόκου, Μέμμος, Ξυλούρης, Κομνηνός.

Μινωική: Αμπατζής, Ρεμιδιανάκης, Καστελλιανάκης, Ανδρεαδάκης Κ., Καραντινάκης, Φραγκούλης, Μαγάκης, Γιακουμάκης, Κουρουγιαβούρης Μ., Κουρουγιαβούρης Γ., Πατσάκης.

Έπαιξαν και οι: Σεραφαλντίν, Μπάλας, Τρουλινός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ