Πραγματοποιήθηκε το webinar, παρουσία Κουλούρη στον ΠΟΑ

Πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο webinar για τους προπονητές-συνεργάτες της ακαδημίας του ΠΟΑ, παρουσία του Σπύρου Κουλούρη, όπως σας είχε ήδη ενημερώσει το Grandsport.gr.

Η διοίκηση του ΠΟΑ, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό, πως το σεμινάριο διεξήχθη τόσο με τη συμμετοχή του Σπύρου Κουλούρη, όσο και του συνεργάτη του Χρήστου Τσακίρη, ενώ παράλληλα, αναμένεται να γίνουν και άλλα σεμινάρια με ομιλητές, προπονητές των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με αφορμή το σεμινάριο αυτό, ο υπεύθυνος της ακαδημίας του ΠΟΑ Νίκος Μακράκης, ανέφερε «άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις η παρουσίαση σε όλους τους προπονητές και από τέτοιες συναντήσεις μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Ένα παραπάνω σε μια περίοδο που δεν υπάρχει ποδόσφαιρο κι έτσι έχουμε περισσότερο χρόνο να κοιτάξουμε την επιμόρφωση των Ακαδημιών».

ADVERTISING

Η ενημέρωση του ΠΟΑ, αναφέρει: «Συμμετοχή σε webinar με τον Σπύρο Κουλούρη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους προπονητές της Ακαδημίας μας!

Σε webinar με ομιλητή τον Σπύρο Κουλούρη, μέλος του τεχνικού επιτελείου των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι προπονητές της Ακαδημίας μας, αφήνοντάς τους με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Ο Σπύρος Κολούρης απάντησε στις ερωτήσεις των προπονητών μας, που δεν αφήνουν καμία ευκαιρία για γνώση κι επιμόρφωση πάνω στον τομέα του παιδικού ποδοσφαίρου να πάει χαμένη.
Να αναφέρουμε πως μαζί με τον Σπύρο Κουλούρη ήταν ο συνεργάτης του στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τσακίρης κι ακόμα πως θα υπάρξουν κι άλλα σεμινάρια από την ομάδα των “ασπρόμαυρων”.

ADVERTISING

Ο Σπύρος Κουλούρης σπούδασε στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο. Έχει πτυχίο Uefa A και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε Ελλάδα και Ευρώπη σχετικά με την προπονητική.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι προπονητής στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Έχει ιδρύσει το FootballMind, μία πλατφόρμα στο Internet, προπονητικού περιεχομένου με χιλιάδες ακόλουθους ανά τον κόσμο με στόχο την εκπαίδευση των προπονητών αναπτυξιακών ηλικιών με καινοτόμες προπονητικές μονάδες, animation, βίντεο και πολλά άλλα. Επίσης είναι και συγγραφέας βιβλίων προπονητικού περιεχομένου».