
Η Αγία Βαρβάρα με εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στην επανάληψη, επικράτησε με 4-0 του ΕΓΟΗ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Στατιστικά παίκτη
Γιαλιτάκης Ιωάννης | ![]() |
16' | ||
Παπαγγελής Γεώργιος | ![]() |
55' | ||
Μαρής Μιχαήλ | ![]() |
86' | ||
Παπαγγελής Γεώργιος | ![]() |
90' |
ADVERTISING
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και στο 16′ με τον Γιαλιτάκη άνοιξαν το σκορ, με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Από την άλλη πλευρά, ο ΕΓΟΗ είχε δοκάρι με τον Βαρούχα, ενώ ο ίδιος έχασε άλλες δύο ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ, ενώ στο 30′ ο Σαράντος Σακλαμάκης τραυματίστηκε, με τον τραυματισμό του να προκαλεί ανησυχία στον ΕΓΟΗ.
Ο τραυματισμός, αποσυντόνισε τους ποδοσφαιριστές του Μάκη Λυκούδη, με την Αγία Βαρβάρα να το εκμεταλλεύεται και στο 55′ έκανε το 2-0 με τον Παπαγγελή, διαχειρίστηκε το προβάδισμα άψογα και με δύο ακόμα τέρματα των Μαρή και Παπαγγελή, ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0 σε μια σπουδαία νίκη!

