
Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του μετά τη νίκη με 7-0 κόντρα στον Ιωνικό.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Κάθε παιχνίδι είναι μια νέα πληροφορία και αυτό είναι το σημαντικό. Είμαι χαρούμενος που παίξαμε με δυνατές ομάδες, όπως Άντερλεχτ, ΑΕΚ και Ιωνικό και αυτή ήταν η στιγμή να δούμε διαφορετικές ιδέες. Αυτά που βλέπω από ματς σε ματς δυναμώνουμε και έχουμε θετικά πράγματα. Είδα πράγματα που προσπαθούμε να τα εξελίξουμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλές ευκαιρίες και είναι ένα πράγμα που θέλουμε να καλυτερέψουμε στο επιθετικό μας κομμάτι.
Καταιγιστικός ΟΦΗ κέρδισε 7-0 τον Ιωνικό και άφησε υποσχέσεις!
ADVERTISING
Ο στόχος μας είναι να καλυτερέψουμε την φυσική κατάσταση παικτών. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος».