Στο Γάζι ο Μ. Παπαματθαιάκης που αποχαιρέτησε τους παίκτες!

Στο Γάζι βρέθηκε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης το πρωί της Δευτέρας για να αποχαιρετήσει τους πρώην ποδοσφαιριστές του μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Αλμυρό.

Ο Αλμυρός άφησε πίσω του την ήττα από τον Πόρο και στρέφει πλέον την προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος ξεκινώντας από σήμερα την προετοιμασία. Στην προπόνηση από μεριάς διοίκησης, βρέθηκαν οι Γιάννης Κάββαλος, Θωμάς Γαβαλάς και Μανώλης Γραμματικάκης, οι οποίοι είχαν συζητήσεις τόσο με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, όσο και με τους ποδοσφαιριστές.

Στο… στρατόπεδο των «πορτοκαλί» υπάρχει αναγνώριση ως προς την προσφορά του Μανώλη Παπαματθαιάκη στην ομάδα, θεωρώντας πως αυτή τη στιγμή κάτι έπρεπε να αλλάξει στο σωματείο. Μάλιστα στην διοίκηση μέχρι τελευταία στιγμή υπήρχαν άνθρωποι που στήριζαν τον έμπειρο τεχνικό και επιθυμούσαν την παραμονή του στο… τιμόνι της ομάδας.

ADVERTISING

Στον Αλμυρό υπάρχει στενοχώρια που ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών, ωστόσο πρέπει άπαντες να κοιτάξουν την συνέχεια μιας και έρχεται «διαβολοβδομάδα».

«Το μάρμαρο το πληρώνει ο Μανώλης, χωρίς να έχει αποκλειστική ευθύνη», αυτό αναφέρουν άνθρωποι της ομάδας. Ίδια πηγή συμπληρώνει: «η ευθύνη είναι συλλογική, υπάρχει ευθύνη και στη διοίκηση».

Από την μεριά του ο Μανώλης Παπαματθαιάκης αποχαιρέτησε τους πρώην παίκτες του λέγοντας: «Θέλω να γνωρίζεται ότι είστε μια καλή ομάδα. Αν θέλετε μπορείτε να πετύχετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Μην σκεφτείτε ποτέ ότι δεν είστε καλοί παίκτες».

ADVERTISING

Η επόμενη ημέρα και ο Μανώλης Σουτζής!

Στον Αλμυρό σχεδιάζουν ήδη την επόμενη ημέρα του σωματείου, και όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ το απόγευμα της Δευτέρας, οι ιθύνοντες της ομάδας θα έχουν συνάντηση στα γραφεία της ομάδας με τον Μανώλη Σουτζή, προκειμένου να θέσουν επί τάπητος το ενδεχόμενο συνεργασίας, κάτι που όπως φαίνεται το επιθυμούν και οι δύο πλευρές. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε εξελίξεις ακόμα και ανακοινώσεις εντός της ημέρας.

«Κλείδωσε» το ραντεβού Αλμυρού-Σουτζή

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ