Δημ. Χριστοφής: «Εάν δεν το διορθώσουμε, σίγουρα θα το πληρώσουμε…»

Από ένα ημίχρονο είχαν Νέοι Αλμυρού και Λίντο, στο μεταξύ τους παιχνίδι, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Δήμος Χριστοφής, που στην αρχική του τοποθέτηση, ανέφερε ακόμη πως η ομάδα του παρ’ ότι είχε τις ευκαιρίες, δεν «τέλειωσε» το παιχνίδι από το πρώτο μέρος και εάν δεν το διορθώσουν αυτό, σίγουρα θα το «πληρώσουν».

Ο Δήμος Χριστοφής, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του, ανέφερε: «έγινε ένα παιχνίδι, όπου η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς και να δημιουργήσουμε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι, σ’ ένα ολοκληρωτικά δικό μας ημίχρονο. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και εάν δεν το διορθώσουμε, σίγουρα θα το πληρώσουμε.

Δεν το κάναμε και οι Νέοι Αλμυρού, στο δικό τους ημίχρονο, ισοφάρισαν γρήγορα και με την ψυχολογία που πήραν, ήθελαν να το εκμεταλλευτούν.

ADVERTISING

Ευτυχώς όμως, σε αντίθεση με εμάς, δεν δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και καταφέραμε σε μία από τις ελάχιστες φάσεις που φτιάξαμε στο β’ ημίχρονο, να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη.

Στο τέλος της ημέρας, θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά με την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι και επειδή στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο, θα μπορούσε να τελειώσει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στους Νέους Αλμυρού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ