«Έχει καταντήσει αστείο κάθε Κυριακή να είναι αρνητικοί πρωταγωνιστές οι διαιτητές – Η αντίπαλη ομάδα έκανε καθυστερήσεις από το 1ο λεπτό»

«Λάβρος» κατά της διαιτησίας ο Λευτέρης Ευδαίμων, μετά την ήττα της ομάδας του από την Αγία Βαρβάρα (σ.σ. 0-1), τονίζοντας με έμφαση πως «έχει καταντήσει αστείο κάθε Κυριακή, να είναι αρνητικοί πρωταγωνιστές οι διαιτητές», ενώ όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι, κατηγόρησε την αντίπαλη ομάδα για καθυστερήσεις από το 1ο (!) λεπτό.

Ο προπονητής της Ομόνοιας, ήταν κατηγορηματικός απέναντι στη διαιτησία, ενώ αναφέρθηκε και στο πέναλτι που ζήτησε στο φινάλε του παιχνιδιού η ομάδα του και έκλεισε τις δηλώσεις του τονίζοντας με νόημα «το ποδόσφαιρο αντί να πηγαίνει μπροστά, πάει έτη πίσω».

Στη δήλωσή του, τόνισε: «καταρχήν, να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη συμπεριφορά τους απέναντι στις διαιτησίες που αντιμετωπίζουμε.

ADVERTISING

Έχει καταντήσει αστείο κάθε Κυριακή, να είναι αρνητικοί πρωταγωνιστές. Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι, ότι απαιτούμε κάποιο σεβασμό και ότι παίζουν με τον κόπο μας και τον κόπο των ανθρώπων που τρέχουν για να κατεβαίνουν οι ομάδες και να αγωνίζονται.

Δυστυχώς, για άλλη μία Κυριακή, δεν δόθηκε πέναλτι στην ομάδα μου. Δόθηκαν κάποιες αποβολές στην αντίπαλη ομάδα και το σκορ έληξε 0-1 με μισή φάση για τους αντιπάλους.

Τώρα όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αυτό που έχω να πω μόνο, είναι ότι αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που από την έναρξη του παιχνιδιού, έκανε καθυστερήσεις. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο αντί να πηγαίνει μπροστά, πάει έτη πίσω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ