Λεουτσάκος: «Θα δείτε ματσάρες στη Superleague 2»

Διαβάστε τις δηλώσεις του στον Focus 103.6:

«Ευχαριστώ όλους, από τον Πρωθυπουργό έως και τους λοιμωξιολόγους, που επιτέλους αποδέχθηκαν το αίτημα των ομάδων και αρχίζει το πρωτάθλημα της SL2 στις 16 Ιανουαρίου. Οι ομάδες είναι έτοιμες, γιατί προετοιμάζονται… τρεις μήνες! Έχουν κάνει όλα τα τεστ και είναι όλα αρνητικά, άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και φυσικά θα ακολουθήσουν πιστά τις εντολές των λοιμωξιολόγων και τα υγειονομικά μέτρα στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές, θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ετοιμασθείτε να δείτε μεγάλα παιχνίδια στην ΕΡΤ3, η οποία θα τα μεταδίδει. Μπορούμε να παίζουμε και Παρασκευή, Σάββατο Κυριακή, αλλά και Τετάρτη, για τις ανάγκες του προγράμματος, αλλά και τις τηλεοπτικές, είμαστε έτοιμοι. Ευχαριστούμε όλους για την απόφαση να αγωνιστούν οι ομάδες στη δεύτερη κατηγορία και υπόσχονται σπουδαίο θέαμα, θα δείτε ματσάρες».

Όσο για την Football League: «Περιμένουμε την απόφαση των λοιμωξιολόγων για να αρχίσουν προπονήσεις οι ομάδες. Η FL δεν έχει διεθνείς παίκτες, άρα μπορεί να επεκταθεί και μετά τις 19 Μαϊου, που πρέπει να τελειώσουν τα πρωταθλήματα. Κι αυτή η κατηγορία θα αρχίσει, είμαστε αισιόδοξοι».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content