Σπουδαία νίκη και… προσπέρασμα για τον Ρούβα

Ο Ρούβας με πολύ καλή εμφάνιση και αρκετές ευκαιρίες, επικράτησε του Ρωμανού με 3-1 και ανέβηκε στη 4η θέση της βαθμολογίας!

11/12/2022 15:00
Α1 ΕΠΣΗ - 10η αγωνιστική - 2022-23

ADVERTISING

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11′ με τον Καλεμάκη, με τον Ρωμανό να φτάνει στην ισοφάριση με τον Αρχοντάκη, ο οποίος εκτέλεσε ένα κόρνερ, η μπάλα λόγω του αέρα πήρε περίεργη τροχιά, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αιφνιδιάζεται, για το 1-1 των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Ξημεράκη, ο οποίος πήρε το.. αίμα του πίσω και στο 55′ με τον… αγαπημένο του τρόπο, με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν για την ισοφάριση και το εκμεταλλεύτηκε ο Ρούβας, με τον Χριστοφοράκη να γράφει το 3-1 στο 63′ και στη συνέχεια μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, εκμεταλλευόμενος τους κενούς χώρους, έχοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Κοσμαδάκη, Χριστοφοράκη και Ντέτσικα για ένα τέταρτο τέρμα.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τον Ρούβα να παίρνει την νίκη και να προσπερνάει στη βαθμολογία τον Ρωμανό, έχοντας έκαστος από 17 βαθμούς.

ADVERTISING

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ