Χανιά: Εκτός τρεις με Ηλιούπολη – Η αποστολή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Χανίων, για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Ηλιούπολη, για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδι τακτικής μικρής διάρκειας και στατικές φάσεις. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης ανακοίνωσαν την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση

Η αποστολή αποτελείται από: Κατσιμήτρος, Πενταράκης, Χιντζίδης, Νικόλης, Γκανσιέρ, Κατσούρι, Ιμεραλιλάι, Γιαμπερέ, Ρότσα, Λεμονής, Καμαρά, Ναζίμ, Μπουτσάκης, Ελευθεριάδης, Σκέντζος, Ζούνης, Κόλα, Πολίτης, Μάναλης, Καρλίτος, Καπνίδης, Μαρτσάκης».

ADVERTISING

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Με προπόνηση στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε σήμερα (10/12) το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με την Ηλιούπολη, που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 11 Δεκεμβρίου (14:45) στο γήπεδο των Περιβολίων στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδι τακτικής μικρής διάρκειας και στατικές φάσεις. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης ανακοίνωσαν την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση. Εκτός έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού οι Ζιούλης, Γκουέδες και Μπάτζιος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ