Και τώρα Ατρόμητος!

Άπαντες στον ΟΦΗ έχουν αφήσει πίσω τη νίκη επί της Λαμίας και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στην σημερινή προπόνηση οι Γιαννούλης, Φερέιρα και Ντε Γκουζμάν συμμετείχαν σε ένα μέρος, με τον τελευταίο να πραγματοποιεί και θεραπεία.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (8/1) άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής (10/1) με τον Ατρόμητο.

Η σημερινή προπόνηση έγινε με τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με την Λαμία έκαναν αποκατάσταση.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους, άσκηση τακτικής με τελειώματα και μικρό αγωνιστικό παιχνίδι.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Κώστας Γιαννούλης, Felipe Souza και Jonathan De Guzman, με τον τελευταίο να κάνει και θεραπεία.

Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Οι Απόστολος Γιάννου, Adil Nabi και Vajebah Sakor συνέχισαν θεραπεία. Ο Ricardo Vaz έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Με προπόνηση που έχει οριστεί για το πρωί του Σαββάτου (9/1) στις 10:00 θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο.