Αρχίζει η SL2 και το βόλεϊ!

Επιστροφή στην δράση για τα πρωταθλήματα της Superleague 2 και της Volley League αφού ο ΕΟΔΥ άναψε το πράσινο φως για την επανέναρξή τους. Στις 16-17 Ιανουαρίου ξεκινά το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Επανέρχονται σε αγωνιστικούς ρυθμούς τα πρωταθλήματα της Superleague 2 και της Volley League. Κατά τη σημερινή συνεδρίαση των λοιμοξιολόγων άναψε το «πράσινο» φως για την επιστροφή των πρωταθλημάτων.

Το πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου.

ADVERTISING

Επανακκίνηση αποφασίστηκε και για το πρωτάθλημα της Volley League. Το επαγγελματικό πρωτάθλημα βόλεϊ επιστρέφει μετά από δύο και πλέον μήνες... καραντίνας. Οι ομάδες είχαν επιστρέψει από τον Δεκέμβριο στις προπονήσεις και περίμεναν με ανυπομονησία την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η Volley League θα έχει και πάλι δράση στις 16-17 Ιανουαρίου. Τη Δευτέρα θα οριστούν οι αγωνιστικές και ενδεχόμενες αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής.

ADVERTISING

Θυμίζουμε ότι στο πρωτάθλημα της Volley League είχαν διεξαχθεί οι δύο πρώτες αγωνιστικές πλην του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ για τη δεύτερη. Το ματς είχε αναβληθεί λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης που επικρατούσε στην Θεσσααλονίκη.

Πηγή Sdna.gr