Ν. Μαλλιάκας: «Κάποιες ομάδες της Football League κάνουν προπονήσεις»

Καταγγελία για ομάδες που κάνουν κρυφές προπονήσεις στη Football League από τον τεχνικό διευθυντή της Ρόδου, Νικήτα Μαλλιάκα.

Διαβάστε όσα δήλωσε το στέλεχος των Ροδιτών στο “mikriliga”:

«Εμείς, τηρούμε όλες τις αποφάσεις που έχει πάρει η κυβέρνηση, όσον αφορά τη δικιά μας κατηγορία. Οι παίκτες μας προπονούνται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, στα σπίτια τους, ατομικά. Από κει και πέρα, δεν το κάνουν αυτό και άλλες ομάδες. Αντιθέτως, διαφημίζουν ότι προπονούνται σε δυάδες, τριάδες και γκρουπ, όλοι μαζί ενώ απαγορεύεται οποιαδήποτε δραστηριότητα σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Από τη μεριά μας περιμένουμε τις αρμόδιες αρχές να πάρουν μέτρα για τις ομάδες που δεν τα τηρούν!»

ADVERTISING

Δηλαδή, πρόκειται για παραπάνω από μια ομάδα που πραγματοποιεί ομαδικές προπονήσεις;

«Ναι, είναι παραπάνω και το διαφημίζουν κιόλας! Οι ποδοσφαιριστές κάνουν ομαδικές προπονήσεις και αυτή τη στιγμή είναι ανασφάλιστοι, όμως τους βάζουν να κάνουν προπονήσεις κανονικά.

Όλο και περισσότερες ομάδες ξεκινούν προπονήσεις. Έχουμε έρθει σε πολύ μεγάλο προβληματισμό, οι περισσότεροι προπονούνται κανονικά από την πρώτη μέρα της καραντίνας! Είμαστε μετρημένες οι ομάδες που δεν προπονούμαστε! Αυτή είναι επίσημη καταγγελία για τις ομάδες που κάνουν προπονήσεις!»

ADVERTISING

Η ΠΑΕ Ρόδος πως αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση και την αναμονή;

«Αναμένουμε όχι πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Δεν υπάρχει νόημα μετά από 10 μήνες να πούμε ότι ξεκινάμε χωρίς να υπάρχει χρονικός ορίζοντας για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Εμείς είμαστε ομάδα από νησί, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έρθουν από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους αεροπορικώς, πληρώνουμε σπίτια, φαγητά… Πρέπει να ξέρουμε πότε θα μπούμε στους αγωνιστικούς χώρους για να αγωνιστούμε! Να υπάρξει σχέδιο. Ότι ξεκινάμε προπονήσεις και σε ένα μήνα, δύο μήνες, παίζουμε. Μπορεί εμείς να αποφασίσουμε να κάνουμε προπόνηση μια βδομάδα, ένα μήνα, δύο μήνες…»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content