Συνεχίζει απτόητος ο Δίας!

Μια ακόμα νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ ο Δίας, ο οποίος επικράτησε του Δωριέα με 2-1 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

20/11/2022 11:30
Α2 ΕΠΣΗ - 4η αγωνιστική - 2ος ομίλος 2022-23

ADVERTISING

Ο Δίας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 4’ έχασε την πρώτη του ευκαιρία με τον Γιώργο Κάββαλο να σουτάρει, όμως ο Ζερβός με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 15’ όταν μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα του Δωριέα ο Κεγιαδάκης κυνήγησε την φάση, επωφελήθηκε από το λάθος και σε κενή εστία πέτυχε ένα εύκολο γκολ κάνοντας το 1-0 για τον Δία.

Ο Δωριέας προσπάθησε άμεσα να αντιδράσει και έχασε ευκαιρία στο 20’ με τον Ζωγραφάκη να σουτάρει και τον Μπανασάκη να διώχνει σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Εργαζάκη να απειλήσει την εστία του Δία, όμως ο Μπανασάκης ήταν και πάλι εκεί να κρατήσει το μηδέν.

ADVERTISING

Η τρίτη προσπάθεια του Δωριέα ήταν και η… φαρμακερή, αφού στο 31’ η ομάδα του Καστελίου έφερε το ματς στα ίσα με τον Πεχυνάκη να νικάει τον ανίκητο μέχρι τότε Μπανασάκη με κοντινό πλασέ, κάνοντας το 1-1.

Ο Δίας αμέσως μετά σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για το γκολ, όταν ο Κυπαράκης εκτέλεσε φάουλ, ο Φραγκιαδάκης πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ζερβού. Στο 36’ ήταν η σειρά του Βιτσαρά να απειλήσει με κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ με το 1-1 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δίας μπήκε και πάλι δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο 53’ να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Αποστολάκη να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και να κάνει το 2-1 για την ομάδα του.

ADVERTISING

Η ομάδα του Λυκούργου Παπαδάκη έχασε σημαντική ευκαιρία στο 67’ με το διαγώνιο σουτ του Χριστοδουλάκη για το 2-2, ενώ στο 76’ ο Μπανασάκης ήταν πάλι εκεί και έδιωξε το εντυπωσιακό φάουλ του Εργαζάκη.

Στις καθυστερήσεις και ενώ ο Δωριέας είχε ανέβει για την ισοφάριση, ο Δίας έχασε μοναδική ευκαιρία για το 3-1, όμως ο Κεγιαδάκης σημάδεψε το δοκάρι του Ζερβού. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο Δίας πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ