Τ. Καραφωτιάς: «Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και πάει σε όλα τα ματς για τη νίκη – Θα στηρίξουμε τον Ν. Μαστορίδη»

Σύνθημα αντεπίθεσης από τον αρχηγό της ΑΕΚ, Τόλη Καραφωτιά στις δηλώσεις που παραχώρησε στο ???????????????????????????????????????? για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο μέτριο ξεκίνημα που έχει κάνει η ομάδα του στο πρωτάθλημα, όπου μετράει μια νίκη, δύο ισοπαλίες και μια ήττα (έχει ματς λιγότερο αυτό με τις Ασίτες).

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως η ιστορία και η δυναμική της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ είναι τέτοια που άπαντες παλεύουν κάθε Κυριακή για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ADVERTISING

Τέλος αναφέρθηκε και στον Νίκο Μαστορίδη, ο οποίος θα είναι ο προπονητής της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι άπαντες θα τον στηρίξουν σε αυτή την προσπάθεια.

Συγκεκριμένα για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δήλωσε: «Έχουμε κάνει ένα μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι είμαστε άτυχοι μέχρι τώρα στα παιχνίδια μας, όμως είμαι βέβαιος ότι στην πορεία με αρκετή δουλειά από όλους μας θα βρούμε τον ρυθμό μας και θα φέρουμε και πάλι την ΑΕΚ στον δρόμο που της αξίζει».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και πηγαίνει κάθε αγωνιστική για τους τρεις βαθμούς ανεξαρτήτως αντιπάλου. Είμαστε από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας και θέλουμε να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Ζητούμενο αρχικά είναι η καλή εμφάνιση και αν έρθει το αποτέλεσμα».

ADVERTISING

Για τον Νίκο Μαστορίδη: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει όρεξη και φιλοδοξίες. Εμείς θα τον στηρίξουμε όλοι και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ