Βόμβα Γεραπετρίτη: «Μπορεί να ληφθούν νέα αιφνιδιαστικά μέτρα»

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιβληθούν νέα περιοριστικά μέτρα, ακόμα και αιφνιδιαστικά.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης τόνισε πως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ληφθούν νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Μπορεί το lockdown που έχει επιβληθεί στην χώρα, να έχει τον χαρακτήρα του «αυστηρού», όμως σύμφωνα με τον Υπουργό Επικρατείας είναι ανοιχτό να υπάρξουν ακόμα πιο σκληρά μέτρα.

Αυτό είπε την Πέμπτη το πρωί ο Υπουργός Επικρατείας, λέγοντας πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ακόμα και αιφνιδιαστικά: «Δεν μπορείς να αποκλείσεις οποιοδήποτε μέτρο. Αν χρειαστεί να προχωρήσουμε εκ νέου σε απαγόρευση των δραστηριοτήτων θα πράξουμε εάν είναι αναγκαίο» τόνισε.

«Η Επιτροπή έκρινε ότι δεν πρέπει να ανοίξουν όλα τα σχολεία»
Σχετικά με τα σχολεία, ο υπουργός εξήγησε ότι η κυβέρνηση ήθελε να ανοίξουν όλες οι βαθμίδες της εκπαίδευσης, ωστόσο η Επιτροπή έκρινε ότι δε βρισκόμαστε σε αυτό το στάδιο και προτείνει τη λογική του σταδιακού ανοίγματος, ώστε να αξιολογούνται τα δεδομένα.

Για το λιανικό εμπόριο σχολίασε ότι η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να λειτουργήσει με τον τρόπο της παράδοσης έκτος, από την ερχόμενη Δεύτερα, ωστόσο αυτό θα το κρίνει η επιτροπή που συνεδριάζει τις επόμενες ώρες.

Σχετικά με τα ψώνια με ραντεβού στα καταστηματα, διευκρίνισε πως «δεν είμαστε σε αυτή τη φάση ακόμα, πρέπει να δούμε πως θα πάνε τα σχολεία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Μανώλης Συκιωτάκης: Η ψυχή της ακαδημίας του ΟΦΗ

Ο Μανώλης Συκιωτάκης μαζί με τον Στέλιο Βενετίδη θα...

Άρχισαν τα… δύσκολα για τον Κωστούλα στην Μπράιτον (vid)

Την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Μπράιτον έζησε...