Ουάρντα: «Τώρα είναι η ώρα μου! Έχω μάθει απ’ τα λάθη μου»

O Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ στην πρώτη συνέντευξη του, μετά την επιστροφή του στην Τούμπα, δηλώνει ότι έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος.

Ο Αμρ Ουάρντα ξέρει πολύ καλά ότι αυτή θα είναι η τελευταία του ευκαιρία για να κάνει καριέρα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα του ΠΑΟΚ, στον οποίο όπως λέει δεν μπορούσε να πει όχι!

«Έμαθα πολλά πράγματα αυτά τα τρία-τέσσερα χρόνια», υποστήριξε ο Αιγύπτιος άσος που επέστρεψε για τέταρτη φορά στην Τούμπα. «Είμαι εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο. Ήρθα για να κάνω χαρούμενους τους φίλους του ΠΑΟΚ. Δε θέλω κανένας να έχει ανασφάλεια και να φοβάται για μένα. Είμαι εδώ για να κάνω τον κόσμο της ομάδας περήφανο και να αποδείξω σε όλους όσους ανήκουν σ’ αυτή την ομάδα, ότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή για να βοηθήσω», πρόσθεσε.

ADVERTISING

Μιλώντας για την επιστροφή του στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω στο σπίτι μου. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κάνω τον κόσμο χαρούμενο, την ομάδα, τον κόσμο στη Θεσσαλονίκη, τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Είμαι μέλος αυτής της οικογένειας ξανά, πάντα ήμουν και χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, θα προσπαθήσω πολύ. Εύχομαι αυτή τη χρονιά να είμαι πολύ καλός για όλους στην ομάδα. Αλλάξαν πολλά σίγουρα. Όταν σε καλεί το σπίτι σου να επιστρέψεις, ποτέ δεν απαντάς αρνητικά. Σέβομαι πολύ τη φανέλα της ομάδας, τους οπαδούς της κι όλους όσους δουλεύουν για τον σύλλογο. Ποτέ δεν μπορώ να πω όχι στον ΠΑΟΚ».

Σχετικά με τον τρόπο που πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ είπε:

ADVERTISING

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Κάθε μεγάλη ομάδα στον κόσμο δεν κερδίσει πάντα, δεν είναι πάντα στα καλύτερα της. Όλοι έχουμε τις καλές και κακές μας. στιγμές. Όπου κι αν επιλέξει να με βάλει ο προπονητής μου, θα παίξω. Σε όποια θέση και αν χρειαστεί να αγωνιστώ, θα βοηθήσω. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και ακούμε τον προπονητή μας. Αν με βάλει αριστερά, δεξιά, στην άμυνα ή στην επίθεση είμαι ετοιμοπόλεμος και θα ακούσω τις οδηγίες του».

Ποιο θεωρεί ότι είναι το κλειδί για να πετύχει στον ΠΑΟΚ;

«Ποτέ δεν μπορείς να διαπρέψεις μόνος σου. Όταν βρίσκεται σε μια ομάδα, εκείνη είναι που θα σε βοηθήσει και θα σου δώσει την ώθηση να γίνεις καλύτερος. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά, να αφήνεις κάποια πράγματα στο παρελθόν. Εγώ έμαθα πολλά πράγματα αυτά τα τρία-τέσσερα χρόνια από τότε που έφυγα από τη χώρα μου. Να ακούω, να διώχνω τις αρνητικές σκέψεις απ’ το μυαλό μου, να παίζω ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνω. Η επαγγελματική ζωή ενός ποδοσφαιριστή είναι πολύ σύντομη και πρέπει να την απολαύσεις. Είμαι 27 ετών. Τώρα είναι η ώρα μου να παίξω και να απολαύσω την καριέρα μου και κυρίως να μάθω από τα λάθη μου. Όλοι κάνουν λάθη. Επέστρεψα στην Τούμπα έχοντας πάρει μαθήματα από τα λάθη του παρελθόντος. Όπως είπα όλοι κάνουν λάθη, όχι μόνο εγώ. Είμαι 100% έτοιμος να κάνω τους πάντες χαρούμενους και να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα και τον σύλλογο».