Το «αντίο» του Μ. Μακρυμανωλάκη στον ΕΓΟΗ

Αποχαιρέτησε το ιστορικό σωματείο.

Ο Μάνος Μακρυμανωλάκης φεύγει από το Ηράκλειο για οικογενειακούς λόγους και αυτό σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε και η συνεργασία του με τον ΕΓΟΗ. Στο «αντίο» του στους «πράσινους» ανέφερε:

«Όπως ήταν προγραμματισμένο εξ’ αρχής, έφτασε η στιγμή που πρέπει να αποχωρήσω από το ιστορικό σωματείου του ΕΓΟΗ και το νησί γενικότερα. Ο ΕΓΟΗ μου έδωσε την ευκαιρία να δω το ποδόσφαιρο από μία διαφορετική οπτική γωνία σε σχέση με αυτά που είχα συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια ως αθλητής.

ADVERTISING

Νομίζω είναι κατανοητό ότι οι γονείς, είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των παιδιών μας, με κάθε κόστος. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το σωματείο τον προπονητή Γιάννη Κοντάκη, για τη συνεργασία που είχαμε, από τη προετοιμασία έως και σήμερα.

Εννοείται πως δεν μπορώ να παραλείψω τους πρωταγωνιστές αυτής της διαδρομής, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την άριστη συνεργασία που είχαμε και τις εμπειρίες που αποκόμισα με την τριβή μας μέσα από τις υποχρεώσεις. Εύχομαι οι στόχοι του σωματείου, να πραγματοποιηθούν και στον καθένα ξεχωριστά υγεία και να συνεχίσουν να κάνουν με αγάπη και επιμονή το χόμπι τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ