Πιτσιρικάδες έστειλαν 6 για σωματική άσκηση και ήταν με πούρο

Η Αστυνομία είχε ανακοινώσει πως τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς θα υπήρχαν μπλόκα, σε σχεδόν όλα τα κομβικά σημεία της χώρας, ωστόσ αυτό σημαίνει πως δεν έλλειψαν και τα ευτράπελα.

Ένα τέτοιο κατέγραψε η κάμερα του Star στην Κηφισιά, με μία παρέα πιτσιρικάδων, η οποία βρισκόταν σε φικό σπίτι για να διασκεδάσει.

Τι ακριβώς συνέβη; Η συγκεκριμένη παρέα πιτσιρικάδων περιμένε να πάει 5:00 η ώρα και να λήξει η απαγόρευση κυκλοφορίας, προκειμένου να επιστρέψουν σπίτι τους. Μόλις αυτό συνέβη έστειλαν sms στο 6 πήραν τα πράγματά τους και αναχώρησαν κάνοντας ένα πούρο στο δρόμο.

ADVERTISING

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί η συγκεκριμένη παρέα έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας, η οποία αφού έλεγξε ότι είχαν στείλει το απαιτούμενο μήνυμα άφησε τους νεαρούς να συνεχίσουν.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπαν οι νεαροί στην κάμερα λίγο αργότερα «είναι μέρος της άθλησης».

Παράλληλα εξήγησαν πως ήταν σε σπίτι και έπαιζαν χαρτιά, ενώ νωρίτερα είχαν κάνει όλοι τους τεστ για τον κορωνοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό για όλους.

ADVERTISING

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content