Στ. Λάμπρου: «Με έπεισε το πλάνο του Μαν. Σκύβαλου – Μου δίνει παραπάνω κίνητρο ο κόσμος του ΑΟΑΝ»

Στον ΑΟΑΝ θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ηρόδοτο μέχρι το τέλος του 2022 ο Στάθης Λάμπρου.

Στον ΑΟΑΝ και επίσημα ο Στ. Λάμπρου!

ADVERTISING

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος, ήρθε στην αρχή του καλοκαιριού στον Ηρόδοτο, ακολούθησε προετοιμασία με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, ωστόσο θα συνεχίσει τη καριέρα του μέχρι το τέλος του 2022 στον Άγιο Νικόλαο.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για την παρουσία του στην Κρήτη, για τον Ηρόδοτο, τον ΑΟΑΝ και για τον κόσμο του Αγίου Νικολάου, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ταιριάζει πλήρως στη φιλοσοφία του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

ADVERTISING

Για την παρουσία του στην Κρήτη και το πέρασμα του από τον Ηρόδοτο: «Πρώτα από όλα, η Κρήτη είναι ένα πανέμορφο μέρος και είμαι πολύ χαρούμενος που μένω εδώ. Παρουσιάστηκε μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα με την επιστροφή μου μετά από τρία χρόνια στην Super League 2 και στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Ηρόδοτος είναι μια ιστορική ομάδα και θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στη καριέρα μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού όταν επιστρέψω».

Για την «μετακόμιση» του από το Ηράκλειο στον Άγιο Νικόλαο για λογαριασμό του ΑΟΑΝ: «Ήταν εύκολη η απόφαση για μένα να συνεχίσω τη καριέρα μου στον ΑΟΑΝ. Ενημερώθηκα για το πρότζεκτ του προπονητή της ομάδας Μανώλη Σκύβαλου, πείστηκα για το πλάνο και είπα το «ναι». Ο ΑΟΑΝ έχει καθαρά πρωταγωνιστικό ρόλο στην Γ’ Εθνική και θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, για να πετύχει η ομάδα το καλύτερο.»

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Ο προσωπικός μου στόχος είναι αρχικά να βοηθήσω τον ΑΟΑΝ να πετύχει τους στόχους που έχει ορίσει. Μέσω της ομαδικότητας που έχω δει στην ομάδα του Αγίου Νικολάου, του πάθους που υπάρχει στην ομάδα, να εξελιχθώ ακόμη περισσότερο και να καταφέρω να κάνω το βήμα παραπάνω».

ADVERTISING

Για τον κόσμο του ΑΟΑΝ: «Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του ΑΟΑΝ. Μάλιστα, είδα ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, από την προηγούμενη φάση του Κυπέλλου και μου φάνηκε πολύ παθιασμένος ο κόσμος με την ομάδα. Μου δίνει ένα παραπάνω κίνητρο να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να προσφέρω, γιατί αυτό το πάθος συμβαδίζει και με την προσωπικότητα μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ