Ο παίκτης του μήνα στον ΟΦΗ στα… χέρια σου

Ο ΟΦΗ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους του να αναδείξουν τον καλύτερο παίκτη για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ καλεί τον κόσμο της ομάδας να ψηφίσει τον καλύτερο παίκτη για τον μήνα Σεπτέμβριο και ταυτόχρονα να κερδίσει ένα T-shirt από την νέα συλλογή του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σου δίνει τη δυνατότητα να αναδείξεις με την ψήφο σου τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας κάθε μήνα και συγχρόνως να κερδίσεις ένα T-shirt από την νέα συλλογή του ΟΦΗ.

Μπες στο www.oficretefc.com, στην ενότητα «Player of the Month» και ψήφισε τον ποδοσφαιριστή που πιστεύεις ότι ξεχώρισε με την απόδοσή του στους αγώνες με Παναιτωλικό, Απόλλωνα Λεμεσού, Λαμία και Ατρόμητο τον μήνα Σεπτέμβριο.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός ο οποίος, μετά από κλήρωση, θα κάνει δικό του ένα T-shirt από την νέα συλλογή του ΟΦΗ.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2020. Ο νικητής, μεταξύ των συμμετεχόντων, ο οποίος θα προκύψει έπειτα από κλήρωση, θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 08/10, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα και τα social media της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925».