Πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της χρονιάς

Με την σημερινή (31/12) προπόνηση που έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό, ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε το 2020.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα κάνουν Πρωτοχρονιά στο… γήπεδο, καθώς η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο (01/01/2021) στις 15:00, στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Την τελευταία του προπόνηση για το 2020 πραγματοποίησε ο ΟΦΗ την Πέμπτη (31/12) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει του αγώνα την Κυριακής (3/1) με τον Παναιτωλικό.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα οι Jonathan De Guzman και Felipe Souza. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Νίκος Μαρινάκης, ενώ οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Adil Nabi και Vajebah Sakor έκαναν θεραπεία.

Ο Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και ταχύτητας, ασκήσεις τεχνικής, τακτικής με τελειώματα και αγωνιστικό παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα κάνουν Πρωτοχρονιά στο γήπεδο, καθώς αύριο, Παρασκευή (1/1), έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 15:00 μετά το μεσημέρι στο Παγκρήτιο στάδιο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Μανώλης Συκιωτάκης: Η ψυχή της ακαδημίας του ΟΦΗ

Ο Μανώλης Συκιωτάκης μαζί με τον Στέλιο Βενετίδη θα...

Άρχισαν τα… δύσκολα για τον Κωστούλα στην Μπράιτον (vid)

Την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Μπράιτον έζησε...