Χρ. Ψωμιάδης: «Η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της»

Τι δήλωσε για το τέλος της συνεργασίας του με τον Ηρόδοτο.

Σύντομη ήταν η θητεία του Χρήστου Ψωμιάδη στον σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού, αφού αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους και θα συνεχίσει στον Εδεσσαϊκό. Στην αποχαιρετιστήρια δήλωση του εξήγησε τους λόγους του «διαζυγίου, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά ανέφερε: «Προς αποσαφήνιση των όσων συνέβησαν, οικογενειακοί λόγοι με ανάγκασαν να αποχωρήσω από το δυναμικό και την οικογένεια του Ηροδότου, όσο κι αν ήθελα να υπηρετήσω την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκα αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας Παναγιώτη Τσιριμπή που μου στάθηκε και κατάλαβε πως θα έπρεπε να συνεχίσω σε ομάδα που θα μου επέτρεπε να βρίσκομαι κοντά στην οικογένειά μου. Είμαι σίγουρος, πως η ομάδα θα εκπληρώσει τους στόχους που τέθηκαν από την πρώτη ημέρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...

«Δείχνει» παραμονή Μαρινάκη ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε έξι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια...