Ξεκούραση και στο βάθος… Επισκοπή (pics)

Κανονικά προπονήθηκαν και σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΑΝ που θα έχουν αύριο την ευκαιρία να ξεκουραστούν πριν μπει στη τελική ευθεία η προετοιμασία τους για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Ο Μανώλης Σκύβαλος, για 2η συνεχόμενη ημέρα, προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο του Καλού Χωριού, όπου επιλέχθηκε καθώς έγινε η απαραίτητη συντήρηση στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Επισκοπή για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στη σημερινή προπόνηση, σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Χύσι, ο οποίος προέρχεται από πρόβλημα τραυματισμού και θα κάνει αγώνα… δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τους Ρεθυμνιώτες.

Για αύριο Παρασκευή, ο Μανώλης Σκύβαλος έχει προγραμματίσει ρεπό, ενώ τις επόμενες τέσσερις ημέρες, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Λασιθίου, θα προπονηθούν κανονικά έως και την Τρίτη (27/09), παραμονές του αγώνα που θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Δείτε εικόνες από τη σημερινή προπόνηση:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...