Δίπλα στην Στέγη Ανηλίκων η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, βρίσκεται στο πλευρό της Στέγης Ανηλίκων Ηρακλείου, καθώς σήμερα, αντιπροσωπεία του συλλόγου, βρέθηκε στην Στέγη Ανηλίκων και παρέδωσε στα παιδιά, σακούλες με τρόφιμα και ρούχα.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ: «Αυτές τις μέρες δύσκολες ημέρες η αγάπη και η αλληλεγγύη στους γύρο μας χρειάζονται περισσότερο!

Με γνώμονα το συλλογικό έργο που έχει ξεκινήσει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, δεν θα μπορούσαμε να μην βοηθήσουμε και να μην ανταποκριθούμε στο ανοιχτό κάλεσμα της Στέγης Ανηλίκων Ηρακλείου για ρουχισμό και τρόφιμα.

ADVERTISING

Έτσι σήμερα, αντιπροσωπία από τους αθλητές μας: Μποχωρίδη, Πετράκη, Πάλλη, Καμπάκα Φ. και Μάνο Καρλάφτη (βοηθός προπονητή). Καθώς και αντιπροσωπία από τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ: τον πρόεδρο, Συμεών Καμπάκα, τον υπεύθυνο marketing Ηρακλή Σφακιανάκη και το μέλος της επιτροπής Σωτήρη Καταρτζόγλου, ενώ βρέθηκε και αντιπροσωπία από της ακαδημίες μας, με τους Γιάννη Κόκκινο (υπεύθυνος ακαδημιών) και Μαργαρίτα Βογιατζόγλου (γραμματέας των ακαδημιών), όπου όλοι μαζί παρέδωσαν σακούλες με τρόφιμα και ρούχα για τα παιδιά της Στέγης.

Η Στέγη Ανηλίκων Αρρένων Ηρακλείου αποτελεί τμήμα της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Ηρακλείου, που είναι Ν.Π.Δ.Δ. και εποπτεύεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.Σκοπός της Στέγης είναι να συμβάλλει ενεργά στην πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων που ενδέχεται να οδηγηθούν λόγω του οικογενειακού και κοινωνικού τους περιβάλλοντος ή άλλων συνθηκών και αιτιών.

Παρέχει φιλοξενία σε αγόρια ηλικίας 6-18 ετών με υλική και κοινωνική στήριξη σε αυτούς και τις οικογένειές τους με εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση, πολιτιστική καλλιέργεια και ψυχαγωγία. Η εισαγωγή ανηλίκων στη Στέγη γίνεται με δικαστική απόφαση ή αίτηση κηδεμόνων ή παραπομπή από Κοινωνική Υπηρεσία.

ADVERTISING

Σήμερα, στη Στέγη φιλοξενούνται αγόρια μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Το προσωπικό της Στέγης συνεπικουρεί ομάδα εθελοντών που αναλαμβάνει το διάβασμα των παιδιών καθώς και την υλοποίηση δραστηριοτήτων εντός και εκτός της Στέγης».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content