Φιλική νίκη για το Άλογο Μαλεβιζίου στο Ατσαλένιο!

Τη νίκη με 4-1 κατάφερε να πάρει το Άλογο Μαλεβιζίου σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε κόντρα στον Ερμή Ατσαλένιου το βράδυ της Τετάρτης.

Μάικ Παρθενάκης και Βασίλης Κασαπάκης, «τσέκαραν» για μια ακόμα φορά την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους, σε μια δυνατή…προπόνηση που είχε νικήτρια ομάδα το Άλογο Μαλεβιζίου.

Οι δύο προπονητές σημείωσαν τις αδυναμίες που εντόπισαν μέσα στο παιχνίδι και αναμένεται να δουλέψουν με τους ποδοσφαιριστές τους στις προπονήσεις για να βελτιωθούν και να παρουσιάσουν εξαιρετική εικόνα στα επίσημα παιχνίδια.

ADVERTISING

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Νικηφόρος κατάφερε να δώσει προβάδισμα στο σκορ στο Άλογο Μαλεβιζίου, ωστόσο ο Κωστάκης ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ερμή Ατσαλένιου.

Η ομάδα του Άλογου Μαλεβιζίου κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με τον Ανδρουλάκη, ο οποίος έκανε το 2-1, ενώ ο Γκούφας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Ο Στέλιος Βιλανάκης κατάφερε να κάνει το 4-1 για την ομάδα από το Μαλεβίζι που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ερμής Ατσαλένιου: Δεληγιαννάκης, Μπουτσάκης, Μενεγάτος, Ανδρονάς, Ζωάκης, Καλαφάτης, Σεκέλ, Φραγκάκης, Κωστάκης, Χατζηιωάννου, Χρηστάκης.

Έπαιξαν και οι: Περάκης, Κοκαράκης, Τσέρος, Γιαννιδάκης, Ανδρεαδάκης, Καλογιαννάκης Σ., Καλογιαννάκης Φ., Μουτσάκης.

ADVERTISING

Άλογο Μαλεβιζίου: Καπετανάκης, Χαλκιαδάκης, Ζερβός Ν., Γκούφας, Πιτικάκης, Χριστοδουλάκης, Νικηφόρος, Ανδρουλάκης Μ., Παπαδάκης Γ., Σηφάκης, Βιλανάκης.

Έπαιξαν και οι: Παπαδάκης Μ., Περάκης, Συνολάκης, Ζερβός Γ., Χαλκιαδάκης, Φραγκιεδάκης Π., Χαραπάς, Κατσελής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.