Επιστρέφει στην βάση του ο Ηρόδοτος

Μετά από περίπου δύο εβδομάδες στην Αθήνα, η αποστολή του Ηροδότου επιστρέφει στην «βάση» της στο Ηράκλειο, έχοντας απολογισμό μία ισοπαλία και μία ήττα στα δύο φιλικά παιχνίδια που δόθηκαν στην πρωτεύουσα.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και ταξιδεύει σήμερα, επιστρέφοντας στη «βάση» της, με την έλλειψη αντιπάλων για φιλικά παιχνίδια, να οδηγούν τους ιθύνοντες της ομάδας να επιστρέψουν στο Ηράκλειο.

Οι δύο περίπου εβδομάδες που η ομάδα του Ηροδότου, βρέθηκε στην Αθήνα, βοήθησε αρκετά τους νέους ποδοσφαιριστές να ενταχθούν στο σύνολο, με το κλίμα στην ομάδα να είναι εξαιρετικό και πλέον επιστρέφουν στο «σπίτι» τους, για να συνεχίσουν τη προετοιμασία τους ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος.

ADVERTISING

Στο Ηράκλειο, θα γίνουν επαφές με ομάδες από τη Κρήτη για φιλικά παιχνίδια, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και θα καταρτιστεί πλήρες πρόγραμμα.

Υπενθυμίζουμε, στην Αθήνα, ο Ηρόδοτος αντιμετώπισε σε φιλικό δίτερμα τον Περαμαϊκό (0-0) και τον Ολυμπιακό Β’ (ήττα 1-0).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ