Daltons: «Όποιος επέλεξε να σταθεί απέναντι μας θα έρθει η στιγμή…»

Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Εργοτέλη Daltons Club, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για τον σύλλογο. 

Η ομάδα όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη το μεσημέρι της Τρίτης να γνωστοποιεί μέσα από τα social media ότι ανακοινώσεις θα γίνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Έτσι με ανακοίνωση τους οι Daltons αναφέρθηκαν στα πέτρινα χρόνια της ομάδας, τις ιστορικές πορείες που έκανε ο Εργοτέλης στην Super League. Παράλληλα πέταξαν τα… καρφιά τους προς τον Γιώργο Τουτζάρη, ενώ αναφέρθηκαν και στον Γιώργο Βρέντζο που τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο ότι βρίσκεται δίπλα στον Αντώνη Ροκάκη στα Χανιά.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Μεγαλώσαμε στο Μαρτινέγκο εκεί στα χώματα στα δύσκολα πέτρινα χρόνια….. Πέρασαν παράγοντες που δεν ήταν αλλα αγάπησαν τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ έκαναν πολλά μας έδωσαν όνειρα και φτάσαμε να κερδίζουμε το Π.Ο.Κ. Ονειρευτήκαμε Ευρώπη με Βερπακόφσκις, Ογκνιένοβιτς, Τσεσνάουσκις και δεν βγήκαμε ελέω… Φτάσαμε να μιλάει όλη η Ελλάδα για τα Καναρίνια του Έργοτελη… Το χάσαμε και επανήλθαμε μην ανεβαίνοντας γιατί πρόσφατα κάποιος επέλεξε τον Ιωνικό. Και τώρα επιστρέφουμε στην αφετηρία μας για μια νέα αρχή. Εμείς θα είμαστε εκεί γιατί γουστάρουμε ΕΡΓΟΤΈΛΗ χωρίς άλλες επιλογές. Δεν είμαστε παράγοντες ούτε ποδοσφαιριστές δεν θα συγχωρήσουμε κανένα όσα φούμαρα και να μας ξαναφέρει.. Δεν παίρνουνε μεταγραφές εμείς και ούτε ξεπουλάμε τα πιστεύω μας και την καψούρα μας. Μπορεί να μην βάζουμε λεφτά αλλά χωρίς εμάς και τον ερασιτέχνη η ομάδα δεν υπάρχει. Και τέλος όποιος επέλεξε να σταθεί απέναντι μας θα έρθει η στιγμή που θα δει ότι ο ΕΡΓΟΤΈΛΗΣ μας έμαθε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε όλα. Τα πέτρινα δεν μας τρομάζουν όπως κάποιους που επέλεξαν να αλλάξουν χωριό. Θέλει άντερα να σαι μόνο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ…. Υ.Γ. κ Βρέτζο μας είπες πολλά μην χαθούμε να μας λες τι καιρό κάνει στα Χανιά… Οι παίκτες ελεύθεροι οπότε κάνε δουλειά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ