Δίπλα στην τρίτη ηλικία ο ΟΦΗ

Η παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας ευαισθητοποιεί τον ΟΦΗ!

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας η ΠΑΕ ΟΦΗ πραγματοποιεί κινήσεις ευαισθητοποίησης για την παροχή φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού επιθυμώντας να δοθεί αναγκαία βοήθεια στους ηλικιωμένους.

Έτσι λοιπόν ο «Όμιλος» απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια φέρνοντας από σήμερα φάρμακα στα γραφεία της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας η ΠΑE ΟΦΗ 1925 πραγματοποιεί εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την παροχή φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού και καλεί όλους όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τους ηλικιωμένους σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε.

Από σήμερα, Πέμπτη 01/10 μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 08/10, θα συλλέγονται φάρμακα που δεν έχουν λήξει, Depon 500 mg ταμπλέτες, Depon 1000 mg αναβράζοντα δισκία, σπρέι Pulvo, Betadine solution, χειρουργικές μάσκες με λάστιχο 3ply, εξεταστικά γάντια, αντισηπτικά και πάσης φύσεως υγειονομικό υλικό, στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που βρίσκονται στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (δίπλα στη Θύρα 9).

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “ΑΓΚΑΛΗ HOMES”, που βρίσκεται στο Γερακάρι Ρεθύμνου.

Η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου και θεσπίστηκε από τον ΟΗΕ το 1990, με στόχο να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.