Φιλικό «διπλό» του Μοχού κόντρα στον ΠΑΝΟΜ

Τη νίκη με 3-1 κατάφερε να πάρει ο Μοχός στην έδρα του ΠΑΝΟΜ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τρίτης.

Μανώλης Κατσούλης και Αντώνης Λεκάκης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά πρόσωπα και σχήματα στο συγκεκριμένο φιλικό μιας και υπάρχει όπως φαίνεται ακόμα χρόνος για την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Μάλιστα οι δύο προπονητές σημείωσαν τις αδυναμίες που εντόπισαν και από την επόμενη κι όλας προπόνηση θα αρχίσουν την βελτίωση τους.

ADVERTISING

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΝΟΜ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Συσκάκη, κρατώντας το μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και ενώ οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, ο Μοχός εμφανίστηκε πιο έτοιμος και ισοφάρισε αρχικά με τον Σκουλούδη σε 1-1.

Την ανατροπή για τον Μοχό κατάφερε να πετύχει ο Ποντίκαλης, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρουσσοχατζάκης λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού κάνοντας το 3-1.

ADVERTISING

Ο Μοχός άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις από το παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, ενώ ο ΠΑΝΟΜ χρησιμοποίησε αρκετά νεαρά παιδιά των ακαδημιών δίνοντας τους χρόνο συμμετοχής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΟΜ: Κανετάκης, Άριελ, Μαυρίδης, Κώνστα, Σαπουνάκης, Μπορμπουδάκης, Ξυλούρης, Καφούσης, Κουσίδης, Παπαδάκης, Συσκάκης.

ADVERTISING

Έπαιξαν και οι: Καρανικολός, Φανουράκης, Αντεμισάρης, Πατούνας, Εμίλιο, Κακουλάκης, Κορνελάκης, Τζανάκης.

 Μοχός: Μουτζούρης, Τσιμηνικάκης, Παπουτσάκης, Διαμαντάκης, Μηλάκης, Μίχος, Αμοιρόπουλος, Κίσσας, Σκουλούδης, Ποντίκαλης, Κεφάκης.

Έπαιξαν και οι: Σούρσος, Κτιστάκης, Ρουσσοχατζάκης, Χαμαλάκης, Στεφανάκης, Τσαπάκης, Σπανάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ