
Στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας μπαίνει σήμερα (14/9, 16:30) και ο Ερμής Ζωνιανών, με τον Κυπελλούχο Ρεθύμνου να αντιμετωπίζει την Ηλιούπολη στο γήπεδο Λιβαδίων.
Το σύνολο του Δημητρή Χωματά έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή για τη πρόκριση στη δεύτερη φάση, καθώς θα αντιμετωπίσει μια ομάδα, η οποία διεκδίκησε μέχρι τέλους την άνοδο στην Super League 2 και φέτος έχει κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας ποδοσφαιριστές από τη Super League 2.
Στα αγωνιστικά, ο Ερμής είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι, ενώ έχει γίνει γνωστή και η αποστολή.
ADVERTISING
Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Κασσωτάκης, Μπεκιάι, Ζάχος, Ζερβός, Γεμιστός, Ρουμπάκης, Χριστοδούλου, Παρασύρης, Πύλιος, Ξηρός, Λυκούδης, Κασαπάκης, Βελιβασάκης, Πλεύρης, Σκουτέλης, Σφακιανάκης, Σπαχής, Κλίνης, Κάββαλος, Μπαμπουλάκης, Ζερβός και Παπαδάκης.
Το παιχνίδι θα έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε ζωντανά, με εικόνα και ήχο στο κανάλι telesport στο youtube, με τη σέντρα να έχει οριστεί στις 16:30.
Τα σχόλια είναι κλειστά.