Σήμερα η τηλεδιάσκεψη ΕΠΣΗ με τα σωματεία Β και Γ κατηγορίας!

Σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία Β’ και Γ’ Κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή και η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία Β’ και Γ’ Κατηγορίας.

ADVERTISING

Σκοπός της τηλεδιάσκεψης είναι η ανταλλαγή απόψεων και η κατάθεση ιδεών γύρω από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο, όπως και σκέψεις και εκτιμήσεις για το μέλλον.

Σε όλα τα σωματεία Β’ και Γ’ Κατηγορίας έχει σταλεί ήδη από την γραμματεία της ΕΠΣΗ μέσω e-mail ένα έγγραφο που εμπεριέχει το link για τη συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη.

Πατώντας στο Link μπορεί ένας εκπρόσωπος από κάθε σωματείο να μεταφερθεί στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης και να συμμετέχει στην διαδικασία.

ADVERTISING

Η συμμετοχή στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης μπορεί να γίνει μέσω laptop, tablet ή smartphone. Όλοι παρακαλούνται για καλύτερο ήχο να διαθέτουν handsfree ή ακουστικά.

Ο εκπρόσωπος κάθε σωματείου θα συνδεθεί μέσω του προσωπικού Link από τις 17:30 έως τις 18:00, προκειμένου να γίνει η αποδοχή της συμμετοχής του και το τσεκάρισμα από τον τεχνικό. Η τηλεδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 18:00.

Παρακαλούνται άπαντες να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα όπως και τις οδηγίες συμμετοχής που θα δοθούν στο ξεκίνημα της τηλεδιάσκεψης».