Νίκησε στο πρώτο από τα δύο σημερινά παιχνίδια το Λίντο

Δύο παιχνίδια, ένα με την Ομόνοια Καλλιθέας και ένα με τον ΠΟΗ, θα δώσει σήμερα το Λίντο στην έδρα του στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, το ένα στις 18:00, όπου επικράτησε 3-1 και ακολουθεί σε λίγη ώρα αυτό με τον ΠΟΗ.

Η ομάδα του Δήμου Χριστοφή, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, έχει προγραμματίσει δύο φιλικά παιχνίδια, με το πρώτο να ολοκληρώνεται με σκορ 3-1 με την Ομόνοια Καλλιθέας, που είχε αρκετά καλή παρουσία τηρουμένων των αναλογιών καθώς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών-τραυματιών.

Στο αγωνιστικό τώρα σκέλος, τα γκολ για το Λίντο πέτυχαν οι Ψαλιδάκης (2) και Φρέσκος, με τους Ψαλιδάκη-Σφακιανάκη να σημαδεύουν το δοκάρι της εστίας της Ομόνοιας, που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Στέλιο Παπαδάκη.

ADVERTISING

Ήταν ένα αρκετά καλό φιλικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Λίντο: Φραγκουλάκης, Φρέσκος, Ζηδιανάκης, Βλαχάκης, Μπουρδάκης, Κάββαλος, Κομνηνός, Κατσαρός, Ψαλιδάκης, Σφακιανάκης, Σπανουδάκης

Έπαιξαν και οι Κλάδος, Διακάκης

ADVERTISING

Ομόνοια Καλλιθέας: Καλογεράκης, Σφακιανάκης Μ., Δαριβιανάκης, Δασκαλάκης, Χαραλαμπάκης, Καραδάκης, Κακουλάκης, Παπαδάκης, Μπουγάς, Λουλάκης, Σφακιανάκης Φ.

Έπαιξαν και οι: Κορνελάκης, Ιακωβάκης, Φουντουλάκης, Χριστοδουλάκης, Θεοδωσάκης, Πολίτης

Τα σχόλια είναι κλειστά.