Επιστροφή στο γήπεδο με πρωινή προπόνηση στον Αλμυρό – Επαφές για νέο φιλικό

Ο Αλμυρός επέστρεψε στις προπονήσεις, για να συνεχίσει τη προετοιμασία του εν’ όψει της νέας σεζόν, ενώ έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι με τον Αετό Λουτρών για το κύπελλο Ελλάδος.

Το σύνολο του Μανώλη Παπαματθαιάκη επέστρεψε στο γήπεδο, με το παρών να δίνουν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ υπήρχαν και κάποιες απουσίες, οι οποίες είναι δικαιολογημένες.

Ως γνωστόν, το φιλικό του Σαββάτου με τον Πόρο ακυρώθηκε, με τους ανθρώπους της ομάδας, να αναζητούν αντίπαλο και γίνονται επαφές, για να διεξαχθεί φιλικό μεσοβδόμαδα, πιθανότητα τη Τετάρτη ή Πέμπτη.

ADVERTISING

Το απόγευμα θα ακολουθήσει έξτρα προπόνηση για του Ενγκουέμ και Γκέτσι, με τον πρώτο να συμμετέχει τελευταίος στη προετοιμασία, έχοντας προπονηθεί ελάχιστα με την ομάδα, ενώ ο δεύτερος, έχει ταλαιπωρηθεί από έναν τραυματισμό και θα πραγματοποιήσει νέα προπόνηση, ώστε να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Γαζίου θα αντιμετωπίσει τον Αετό Λουτρών στις 14 Σεπτεμβρίου, στη Μυτιλήνη για το κύπελλο Ελλάδος, ανοίγοντας η… αυλαία των επίσημων αγώνων για τη φετινή σεζόν.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ