Αναβλήθηκε το ΑΕΛ – Λαμία!

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Τετάρτη (23/12) αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία, καθώς η εντολή της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για 14ημερο κατ’ οίκον περιορισμό των Φθιωτών λόγω κορωνοϊού είναι δεσμευτική.

Δεν θα διεξαχθεί την Τετάρτη (23/12) όπως είχε προγραμματιστεί η εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Λαμία. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την εκ νέου αναβολή του ματς καθώς η εντολή της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για 14ημερο κατ’ οίκον περιορισμό των Φθιωτών λόγω κρουσμάτων κορονοϊού είναι δεσμευτική όπως ξεκαθάρισε η ΓΓΑ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ – Λαμία, ο οποίος είχε οριστεί για την Τετάρτη 23/12/2020 (εξ αναβολής, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten) αναβάλλεται, σε συμμόρφωση (α) με το από 20/12/2020 έγγραφο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το οποίο επεβλήθη κατ΄ οίκον περιορισμός 14 ημερών, στα μέλη της ομάδας της ΠΑΕ Λαμία 1964 και (β) την απο 20/12/2020 σχετική απάντηση της Γ.Γ.Α.

ADVERTISING

Σημειώνεται πως κατόπιν ερωτήματος της Super League προς την Γ.Γ.Α., η τελευταία αποσαφήνισε εγγράφως, στις 20/12/2020, τη δεσμευτικότητα της ως άνω εντολής της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συνέστησε την αναβολή του αγώνα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content