Το υπέροχο βίντεο της πρεσβείας των ΗΠΑ για την Εθνική: «Όλα τα βλέμματα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, πάμε Ελλάδα»

Το φιλικό απέναντι στην Τουρκία το βράδυ της Παρασκευής 19 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, είναι το τελευταίο πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ο κόσμος δεν έχασε την ευκαιρία και εξάντλησε τα εισιτήρια, όντας έτοιμος να αποθεώσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του.

Πέραν των απλών φιλάθλων όμως, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα έχει ακόμη έναν ιδιαίτερο υποστηρικτή. Την Πρεσβεία των ΗΠΑ. Ο επίσημος λογαριασμός της οποίας στα social media παρουσίασε ένα πραγματικά υπέροχο βίντεο, εξηγώντας πως «όλα τα βλέμματα είναι απόψε πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...