Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου (pics)

Μια σημαντική είδηση αποκάλυψε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, καθώς το κολυμβητήριο Ηρακλείου θα επαναλειτουργήσει στις 22 Αυγούστου, με τις εργασίες να βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Το ΕΑΚΗ ανέλαβε τη συντήρηση του κολυμβητηρίου, προχωρώντας στον εκσυγχρονισμό των ήδη υπάρχων αποδυτηρίων, μέχρι να κατασκευαστούν τα νέα, ενώ έγιναν αλλαγές και στα είδη υγεινής και στο εσωτερικό τους.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο κολυμβητήριο, σειρά θα πάρει και το στάδιο Ελευθερίας την ερχόμενη βδομάδα!

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ: «Στις 22 Αυγούστου το Κολυμβητήριο Ηρακλείου θα επαναλειτουργήσει μετά την ολιγοήμερη παύση των σωματείων.

Όλο αυτό το διάστημα που παραμείναμε κλειστά σαφέστατα δεν αφήσαμε ούτε μία μέρα να πάει χαμένη.

Κύριο μέλημα ήταν τα αποδυτήρια της μικρής πισίνας να συντηρηθούν, να εκσυγχρονιστούν στο μέτρο του δυνατού μέχρις ότου κατασκευαστούν τα νέα.

ADVERTISING

Έγιναν αλλαγές στα είδη υγιεινής τα οποία άλλα υπολειτουργούσαν και άλλα ήταν σπασμένα, τοποθετήθηκαν νέα φώτα γίνονται ταυτόχρονα βαψίματα και διορθωτικές ενέργειες στο εσωτερικό τους με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών και των γονέων τους.

Θα χρειαστούμε ακόμα μερικές ημέρες να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο σύνολό τους προκειμένου να παραδοθούν προς χρήση.

Παράλληλα το προσωπικό του ΕΑΚΗ συντηρεί το κολυμβητήριο από άκρη σε άκρη και την ερχόμενη εβδομάδα σειρά έχει το στάδιο Ελευθερίας.

ADVERTISING

Στόχος ήταν και παραμένει από την πρώτη μέρα η δημιουργία εγκαταστάσεων σύγχρονων, λειτουργικών φιλικών προς το περιβάλλον. Είναι εύκολο;;; Σαφέστατα όχι γι’αυτό κάθε μέρα 3 χρόνια δεν έχουμε σταματήσει στιγμή να “σκαλίζουμε” τι είναι αυτό που λείπει και τι είναι αυτό που χρειάζεται αλλαγή.

Δεν είμαστε τέλειοι και κάνουμε και λάθη, όμως τα πάντα μπορούν να διορθωθούν αρκεί να υπάρχει συνεργασία!»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Click to Hide Advanced Floating Content